Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto, jatkuva haku

Paikka

Hitsaajankatu 20, Helsinki

Laajuus/Kesto

180 osaamispistettä

Hinta

Ilmainen osallistuminen

Esimies johtaa tiiminsä hyvällä fiiliksellä kohti parempaa tulosta sekä palvelun, numeroiden että työhyvinvoinnin näkökulmasta. Mitä taitoja tähän tarvitaan ja miten niitä käytetään? Majoitus- ja ravitsemisalan esimiehille räätälöity käytännönläheinen tutkinto antaa työkaluja näihin – ja moniin muihin – esimiehiä poltteleviin kysymyksiin.

Suositun tutkintokoulutuksen osallistujat perehtyvät monipuolisesti majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön eri osa-alueisiin. He pääsevät syventämään esimies- ja tuloksentekotaitojaan, mutta ennen kaikkea kehittämään valmiuksia siirtyä uralla eteenpäin.

Tutkinto sopii majoitus- ja ravitsemisalan yrityksissä tai organisaatioissa työskenteleville henkilöille, jotka toimivat työhön osallistuvana esimiehenä, vuoroesimiehenä tai yksikön päällikkönä.


Valmennuksen aikana opit muun muassa

·       valmentavaa johtamista

·       työhyvinvoinnin johtamista

·       talouden suunnittelua, seuraamista ja johtamista

·       lakien ja asetusten soveltamista

·       myynnin johtamista ja seuraamista

·       asiakaskokemuksen johtamista.

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinnossa suoritetaan kolme pakollista tutkinnon osaa: Päivittäisten toimintojen ohjaaminen, Esimiehenä toimiminen ja Asiakas- ja sidosryhmäsuhteiden hoitaminen. Edellisten lisäksi suoritetaan 1-2 valinnaista tutkinnon osaa, jotka ovat Työpaikkaohjaajana ja arvioijana toimiminen, Kehittämisprojektin toteuttaminen tai Monimuotoisen työyhteisön johtaminen. Voit myös sisällyttää tutkintoosi tutkinnon osan jostakin toisesta ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta.

Noin vuoden kestävän kokonaisuuden valmennukset järjestetään Ava-akatemian tiloissa Helsingissä. Tutkinto suoritetaan joustavasti työn ohessa oppisopimuskoulutuksena. Tutkinto sisältää valmennusta oppilaitoksessa ja työpaikalla sekä verkko- ja itseopiskelua. Valmennuksessa panostetaan erityisesti henkilökohtaiseen ohjaukseen.

Osallistujat saavat AVA360°-johtamistaitojen arvioinnin ja heille rakennetaan henkilökohtainen johtamistaitojen kehittämisohjelma. Valmennuksen lopussa uusittavan arvioinnin avulla valmennettava saa palautetta johtamistaitojensa kehittymisestä. 

Tutkinto on osallistujalle maksuton.

 

Tiedustelut

Gravatar

Sanna Laaksonen

sanna.laaksonen@akatemia.fi

Asiasanat

Monimuotokoulutus, Erikoisammattitutkinto, mara, Esimiestyö, Majoitus- ja ravitsemisala, Näyttötutkinto