Majoitus- ja ravitsemisalan erikoisammattitutkinto 2018 / Mara eat 218 - oppisopimuskoulutus

Toteutusaika

3.12.2018 - 29.11.2019

Paikka

AVA-instituutti, Karstulantie 6, Helsinki

Laajuus/Kesto

180 opintopistettä

Hinta

Ilmainen osallistuminen

Peruutusehdot

Tiedotamme opiskelupaikan saamisesta henkilökohtaisesti hakuajan päätyttyä. Alle 14 vrk ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista perimme 70€ toimistokuluja. AVA-instituutti pidättää oikeuden koulutuksen muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen.

Hakeutumisaika

29.10.2018 - 19.11.2018
Hakeudu tästä

Mikä tutkinto, mitä hyötyä?

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiehen erikoisammattitutkinto on erinomainen alan esimiehille räätälöity käytännönläheinen tutkinto. Tutkinnon avulla vahvistat monipuolisesti esimies- ja tuloksentekotaitojasi. Tutkintokoulutuksen tavoitteena on tukea Sinua menestymään käytännön esimiestehtävissä majoitus- ja ravitsemisalalla sekä kehittää valmiuksiasi siirtyä eteenpäin uralla. Suositussa valmennuksessamme perehdytään majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön eri osa-alueisiin.

Kenelle?

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiehen erikoisammattitutkinto soveltuu henkilöille, jotka toimivat erikokoisissa majoitus- ja ravitsemisalan yrityksissä tai organisaatioissa työhön osallistuvana esimiehenä, vuoroesimiehenä tai yksikön päällikkönä. Tutkintoa järjestetään sekä yrityskohtaisena toteutuksena että kaikille avoimina ryhminä.

Koulutuksen sisältö

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiehen erikoisammattitutkinnossa suoritetaan kolme pakollista tutkinnon osaa (Päivittäisten toimintojen ohjaaminen, Esimiehenä toimiminen ja Asiakas- ja sidosryhmäsuhteiden hoitaminen) sekä yksi valinnainen tutkinnon osa (Työpaikkaohjaajana – ja arvioijan toimiminen tai Kehittämisprojekti).

Tutkintokoulutuksessa perehdytään monipuolisesti majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön eri osa-alueisiin. Syvennät osaamistasi mm. valmentavassa johtamisessa, työhyvinvoinnin johtamisessa, talouden johtamisessa, lakien ja asetusten soveltamisessa, myynnin johtamisessa ja seurannassa sekä asiakkuuksien johtamisessa. 
Valmennukseemme sisältyy myös AVA360° -johtamistaitojen arviointi ja sen pohjalta rakennettava henkilökohtaisten johtamistaitojen kehittämisohjelma. Valmennuksen lopussa uusittavan arvioinnin avulla valmennettava saa palautetta johtamistaitojensa kehittymisestä.

Panosta osaamiseesi ja tule vahvistamaan esimiestaitojasi valmennuksessamme!

Miten?

Valmennus kestää noin vuoden, ja se järjestetään AVA-instituutissa Helsingissä. Tutkinto suoritetaan joustavasti työn ohessa oppisopimuskoulutuksena. Tutkinto sisältää valmennusta oppilaitoksessa ja työpaikalla, sekä verkko- ja itseopiskelua. Oppimisen tueksi valmennuksessa on panostettu henkilökohtaiseen ohjaukseen.

Hinta

Oppisopimuskoulutus on maksutonta. 

Yhteystiedot

Koulutuspäällikkö Sanna Laaksonen sanna.laaksonen@ava-instituutti.fi p. 040 553 4668

 

Tiedustelut

Gravatar

Sanna Laaksonen

0405534668

sanna.laaksonen@ava-instituutti.fi