Lähiesimiestyön ammattitutkinto / LEAT 318 - oppisopimuskoulutus

Toteutusaika

1.10.2018 - 30.6.2019

Paikka

AVA-instituutti, Karstulantie 6, 00550, Helsinki

Laajuus/Kesto

150 opintopistettä

Hinta

Ilmainen osallistuminen

Peruutusehdot

Tiedotamme opiskelupaikan saamisesta henkilökohtaisesti hakuajan päätyttyä. Alle 14 vrk ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista perimme 70€ toimistokuluja. AVA-instituutti pidättää oikeuden koulutuksen muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen.

Ilmoittautumisaika

7.8.2018 - 4.9.2018
Ilmoittaudu tästä

Mikä tutkinto, mitä hyötyä?

Lähiesimiestyön ammattitutkinto on erinomainen ja käytännönläheinen tutkinto erilaisissa toimintaympäristöissä toimiville henkilöille. Tutkinnon avulla vahvistat monipuolisesti esimiehen roolin ja ammatin vaatimia tietoja ja taitoja. Tutkintokoulutuksen tavoitteena on tukea Sinua menestymään mm. asiakaskokemuksen johtamisessa, kannattavan toiminnan varmistamisessa sekä työryhmän ohjaamisessa innostavasti. Valmennus kehittää valmiuksiasi siirtyä urallasi eteenpäin.

Kenelle?

Lähiesimiestyön ammattitutkinto soveltuu päivittäisjohtamisen tehtävissä erilaisissa toimintaympäristöissä toimivalle henkilölle. Esimerkiksi työryhmän, tiimin, osaston, palveluyksikön, projektin, tai vastaavan lähiesimiehenä tai työryhmänsä vetäjänä toimivalle. Lähiesimiestyön ammattitutkinto sopii kaikkien alojen ammattilaisille, ja sitä järjestetään sekä yrityskohtaisissa toteutuksissa että kaikille avoimissa ryhmissä.

 

Opintojen laajuus:

Opintojen laajuus on 150 osp.

 

Tiedustelut

Asiasanat

Liiketalous, Lähiesimies, Ammattitutkinto, Monimuotokoulutus, Lähiesimiestyön ammattitutkinto