Johtamisen erikoisammattitutkinto JET 218 -oppisopimuskoulutus

Toteutusaika

10.12.2018 - 24.9.2019

Paikka

AVA-instituutti, Karstulantie 6, Helsinki

Laajuus/Kesto

180 opintopistettä

Hinta

Ilmainen osallistuminen

Peruutusehdot

Tiedotamme opiskelupaikan saamisesta henkilökohtaisesti hakuajan päätyttyä. Alle 14 vrk ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista perimme 70€ toimistokuluja. AVA-instituutti pidättää oikeuden koulutuksen muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen.

Hakeutumisaika

8.8.2018 - 31.10.2018
Hakeudu tästä

Mikä tutkinto, mitä hyötyä?

Johtamisen erikoisammattitutkinto on arvostettu tutkinto, joka vahvistaa ja syventää johtamistaitojasi. Suoritettuasi sen saat todistuksen viralliseen suomalaiseen koulutusjärjestelmään kuuluvasta johtamistutkinnosta.

Johtamisen erikoisammattitutkinnon tutkintokoulutus on moderni johtamisvalmennus, jossa hyödynnetään uusimpien johtamistutkimusten tarjoamaa tietoa sekä opitaan vaikuttavimpia johtamistaitoja, käytännössä toimivuutensa osoittaneita johtamisen työkaluja ja nykyaikaisimpia johtamistaitojen kehittämismenetelmiä. Suositussa valmennuksessamme perehdytään monipuolisesti johtamisen keskeisiin osa-alueisiin. Sen tavoitteena on tukea valmennettavaa menestymään vaativissa johtamis- ja esimiestehtävissä sekä kehittää hänen valmiuksiaan siirtyä uralla eteenpäin.

Valmennuksessa korostuvia teemoja ovat muutoksessa johtaminen ja muutoskyvykkyyden kehittäminen sekä vaikuttavimmat ihmisten johtamisen menetelmät. Valmennuksessa perehdytään mm. strategisen johtamisen, muutoksessa johtamisen, valmentavan johtamisen, ihmisen mielen johtamisen, asiakkuuksien ja verkostojen sekä asiakas- ja työyhteisökokemuksen johtamisen, talouden johtamisen ja lean managementin taitoihin ja työkaluihin.

Johtamistaitoja viritetään valmennukseen sisältyvässä 360°-johtamistaitojen arvioinnissa ja sen pohjalta rakennettavassa henkilökohtaisessa johtamistaitojen kehittämisohjelmassa. Valmennettava laatii kartoituksen pohjalta henkilökohtaisen johtamistaitojensa kehittämissuunnitelman ja kehittää koko valmennuksen ajan tavoitteellisesti ja suunnitelmallisesti valitsemiaan kehittämiskohteita. Valmennuksen lopussa uusittavan arvioinnin avulla valmennettava saa palautetta johtamistaitojensa kehittymisestä.

Kenelle?

JET sopii millä tahansa toimialalla esimies-, johto- tai asiantuntijatehtävissä työskenteleville henkilöille. Järjestämme valmennusta sekä yrityskohtaisissa toteutuksissa että kaikille avoimissa ryhmissä

 

Laajuus:

180 osaamispistettä

Tiedustelut

Gravatar

Sanna Laaksonen

0405534668

sanna.laaksonen@ava-instituutti.fi

Asiasanat

Johtamisen erikoisammattitutkinto, JET, Liiketalous, Erikoisammattitutkinto