Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto, jatkuva haku

Karstulantie 6, Helsinki

Laajuus/Kesto

180 osaamispistettä

Ilmainen osallistuminen

Peruutusehdot

Tiedotamme opiskelupaikan saamisesta henkilökohtaisesti hakuajan päätyttyä. Alle 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista perimme 70 euroa toimistokuluja. Ava-akatemia pidättää oikeuden koulutuksen muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen.

Hakeutumisaika

15.1.2019 - 31.12.2019
Hakeudu tästä

Esimies johtaa tiiminsä hyvällä fiiliksellä kohti parempaa tulosta sekä palvelun, numeroiden että työhyvinvoinnin näkökulmasta. Mitä taitoja tähän tarvitaan ja miten niitä käytetään? Majoitus- ja ravitsemisalan esimiehille räätälöity käytännönläheinen tutkinto antaa työkaluja näihin – ja moniin muihin – esimiehiä poltteleviin kysymyksiin.

Suositun tutkintokoulutuksen osallistujat perehtyvät monipuolisesti majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön eri osa-alueisiin. He pääsevät syventämään esimies- ja tuloksentekotaitojaan, mutta ennen kaikkea kehittämään valmiuksia siirtyä uralla eteenpäin.

Tutkinto sopii majoitus- ja ravitsemisalan yrityksissä tai organisaatioissa työskenteleville henkilöille, jotka toimivat työhön osallistuvana esimiehenä, vuoroesimiehenä tai yksikön päällikkönä.

Valmennuksen aikana opit muun muassa

·       valmentavaa johtamista

·       työhyvinvoinnin johtamista

·       talouden suunnittelua, seuraamista ja johtamista

·       lakien ja asetusten soveltamista

·       myynnin johtamista ja seuraamista

·       asiakaskokemuksen johtamista.

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinnossa suoritetaan kolme pakollista tutkinnon osaa: Päivittäisten toimintojen ohjaaminen, Esimiehenä toimiminen ja Asiakas- ja sidosryhmäsuhteiden hoitaminen. Edellisten lisäksi suoritetaan 1-2 valinnaista tutkinnon osaa, jotka ovat Työpaikkaohjaajana ja arvioijana toimiminen, Kehittämisprojektin toteuttaminen tai Monimuotoisen työyhteisön johtaminen. Voit myös sisällyttää tutkintoosi tutkinnon osan jostakin toisesta ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta.

Noin vuoden kestävän kokonaisuuden valmennukset järjestetään Ava-akatemian tiloissa Helsingissä. Tutkinto suoritetaan joustavasti työn ohessa oppisopimuskoulutuksena. Tutkinto sisältää valmennusta oppilaitoksessa ja työpaikalla sekä verkko- ja itseopiskelua. Valmennuksessa panostetaan erityisesti henkilökohtaiseen ohjaukseen.

Osallistujat saavat AVA360°-johtamistaitojen arvioinnin ja heille rakennetaan henkilökohtainen johtamistaitojen kehittämisohjelma. Valmennuksen lopussa uusittavan arvioinnin avulla valmennettava saa palautetta johtamistaitojensa kehittymisestä.

Tutkinto on osallistujalle maksuton.

Tiedustelut

Gravatar

Sanna Laaksonen

sanna.laaksonen@ava-instituutti.fi